Weer bijna een jaar voorbij

Alweer bijna een jaar voorbij; een prachtig mooi en vooral zonnig jaar. Mano heeft weer leuke dingen beleefd, en vond de zomer wel erg warm. Hij lag het liefst onder de grote eikenbomen, of in de woonkamer op de koele tegels. Ook vond hij het kinderbadje een koele uitkomst op warme dagen.

Hij kreeg weer een uitnodiging voor een nestcontrole van het nest van Mano en Bente. De pups werden prima beoordeeld en dat is altijd fijn om te horen. Er kwam een nieuwe dekaanvraag die we hebben gecanceld. De twee honden hadden geen klik met elkaar en dus hebben we de (toekomstige) dekking afgeblazen. 

Het speuren ging met ups en downs. Soms ging het prima en kon hij het spoor van speurhond 2 wel volgen en een andere keer was het spoor van speurcertificaat 1 nog te lastig. Het blijft wel een Fries; als hij er zin in heeft, kan hij geweldig presteren, maar anders……

En dan is het bijna weer Kerstmis; een mooie tijd met vandaag weer de eerste sneeuw. De tijd waarin Mano en wij alle honden en hun baasjes weer prachtige kerstdagen toewensen en een heel mooie (rustige, wat vuurwerk betreft) jaarwisseling en alle goeds voor 2019!!!!!