Instagram update

Tot onze verbazing heeft het Instagram account van Mano ondertussen al 145 volgers! Het zijn veel Friese Stabij eigenaren die Mano volgen, en ook veel buitenlandse hondenbezitters. De likes liggen meestal rond de 30 likes per dag, wat niet heel veel is, maar wij zijn er heel blij mee! Het is erg leuk om te doen en we krijgen veel positieve reacties onder de foto’s.

Het is soms lastig om Mano goed op de foto te krijgen, het blijft natuurlijk een Friese Stabij:) Maar als je een snoepje bij de hand hebt, is hij vol aandacht en speelt hij graag voor model. We maken de foto’s graag in de natuur, dan valt zijn zwart/witte vacht extra goed op.

Hopelijk komen er meer volgers bij en brengt het andere hondenbezitters op idee├źn, want elke hond is mooi genoeg om gefotografeerd te worden!