Op bezoek bij het 2e nest van Mano

Op 16 mei jl. zijn we in Wageningen op bezoek geweest bij Susan en Bart en Friese Stabij Bente. Mano en Bente hebben samen een nest met 5 pups en ze zijn op deze datum precies 5 weken oud. Ze zijn al bijzonder ondernemend en mogen dus ook in de kamer en hoeven niet meer alleen in de werpkist te blijven. Wat zijn ze leuk en lief!!  Susan had gewacht met eten geven tot wij er waren en het is zo leuk om te zien hoe ze hun bakje leeg slobberen en dan gelijk weer in slaap vallen. Mano heeft even gesnuffeld aan de pups en vond de bak met allerlei balletjes veel interessanter. Bente vond een plekje in de gang wel lekker rustig en zo hadden de pups de hele kamer voor zich zelf. We hebben genoten en willen Susan en Bart nog bedanken voor hun gastvrijheid en ze sterkte wensen als de pups de deur uitgaan naar hun definitieve eigenaars.